Ma izgleda dobra cura..
Gradska haha samo kaj zna sve o zetoru.. Stari joj ima neki servis traktora nemam pojma to bi valjalo ženit..
Evo budem odmah..
Ma ne vijerujem da je aksialni ležaj u pitanju vidjet ću sutra dal mogu kako vratit to natrag pomoću masti..
Dal znate koliko bi trebalo bit kuglica unutra?
Ja sam to slagal isto je bil luft al nije luft na puzu i kuglicama to na zetoru se nikad ne podere ak jetbilo imalo ulja.luft se javi na onom lezaju iznad tam se otpusti jedan saraf ,m10 kojeg samo treba dotegnut i lezaj podmazat ima mazalicat izvana na kucistu lezaja.
Kad to radis onda promjeni i one gume za ponistavanje vibracije iznad tog kruskastog lezaja.
U puzu su dva zatvorena sistema s kuglicama dok imt ima jedan red kuglica,ima ih 75 i kad ih vracas mora svaki sistem biti pun do kraja,jebadja je kaj nemres to sve slozit vani na stolu nego puznik ubacujes odozgora a kuglu u koju ide puznik sa bocne strane i sve slazes u kucistu,kuglice limice i osigurace uglavnom jebada u pm. Jer je sve skuceno. Ispod kucista imas saraf sa ljeve strane iznad plocice gdje stelas lamele e tuda se ispusta ulje i u tom kanalu ti mogu uc kuglice i treb ga pregledat.
U kuciste ide 1.8l hipenola 80 to je po papirima al moze i hipenol 90.
To je ukratko to al je puno posla i jebada.novi puz komplet sa kuglicama i kuglom je 400kn.
Zaboravio si reći da trebaš drvenu osovinu koja drži kuglice da ne ispadnu dok puž šarafiš u glavu tako ti to uspije od prve dosjed glave podesiš vani prije i to je to .:icon_pidu:
Nisam se sjetil drvene osovine nego sam izvadil bocne limice i kuglicu po kuglicu sam stavljal dok je stari polako frkal puz pa kad sam napunil jedan sistem slozil sam kuglice u limice i nataknul gore i zasarafil i tak drugi sistem. Vrati vratilo unutra,novi semering vratis bocni poklopac i zasarafis sve zajedno.ak sam kaj propustil potsjeti me.blush):
Pa kad sastavljaš kotači smotani puni desni laganije podesit puž .
Kak nije sipal, vidiš da ide van :icon_keel::icon_keel:Ovo sa slike je uzas pa kaj je taj unutra sipal ili da velim kaj nije nikad nis sipal?
E daj mi reci za kaj je ona cjevcica na plocici za stelanje lamela?