• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 7245 problem sa kucistem volana.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Da kad si gotov s postavljanjem puza i kuglica puz vratis u srednji polozaj sve iznad slozis i kad spajas krajnik s vratilom kotaci moraju bit ravno.
A to da noviji imaju poklopac na kabini nisam znal koji modeli od koje godine?

Nakon 52xx god neznam napamet no za novije nebitno imaju Orsta glave .:drink:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Veče teže ih slagat na njih idu 4 crijeva .:drink:

Jucer sam videl na jednom 7045 86god. Ide jedna metalna suplja cjev od volana do puznika i na kuciste je prisarafljena sa 4 sarafa,nema onih guma za vibraciju niti kruskastog lezaja nis samo cjev.:icon_rolleyes:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jucer sam videl na jednom 7045 86god. Ide jedna metalna suplja cjev od volana do puznika i na kuciste je prisarafljena sa 4 sarafa,nema onih guma za vibraciju niti kruskastog lezaja nis samo cjev.:icon_rolleyes:

Ležaj je ispod volana i one dvije matice to je najstariji sistem .

K

Katic09

Guest
Decki ja sam nakon petog pokušaja poludil i počel skidat kabinu onda kad sam skinul kabinu lijepo sam promijenio brtve sve i kocnice postelal i na njima cilindrice promijenil i rucnu napravil e onda kad sam sve promijenil kae imalo lufta onda sam ga i prefarbao lijepo cijelog i nazad složio kabinu sve u roku 5 dana :D

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Decki ja sam nakon petog pokušaja poludil i počel skidat kabinu onda kad sam skinul kabinu lijepo sam promijenio brtve sve i kocnice postelal i na njima cilindrice promijenil i rucnu napravil e onda kad sam sve promijenil kae imalo lufta onda sam ga i prefarbao lijepo cijelog i nazad složio kabinu sve u roku 5 dana :D

Ak znas kak ide onda je pjesma al inace popizdis.
Ja sam sa puzem volana puna 2dana popizdil sam.

K

Katic09

Guest
Kad smo već tu dal ima netko za prodat cilindar hidraulicni tu do 400mm?

K

Katic09

Guest
Budem koji dan navratil a i da vitaj novi stroj...
Daj mi reci cijenu i dimenziju?

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Pozdrav nakon dugo vremena, rastavljam zetora 7245 i zanima me piksa prvog mosta, na koji način se skida. Skinuo sam kabinu, sve limove, sve instalacije, ostao je motor sa getribom koju ću sada odvojiti i rastaviti pa ako imate kakovih savjeta slušam.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,959
Piksa nije problem, nju u krajnjem slučaju presječeš ili iskopaš šerafcigerom.
Pitanje je jel bu se centralni bolcn dal izbiti.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
A cemu ta piksa služi?
Kaj ju samo zeger drži?

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Uspio sam izbiti bolcn i poskidao pikse kojih skoro i nema, zatim skinuo motor te nakon toga odvojio getribu od zadnjeg dijela. Danas došli zupčanici, brtve i semerinzi te počinje sklapanje.

Najnoviji postovi

Na vrh