Z
Zetor 7245
Guest
Novi sam na forumu, tražio sam slične teme al ih nisam našao. Uglavnom u zadnjih godinu dana koliko je Zetor kod mene sve više je teži na volanu i neznam koji je razlog tome .
moraš malo bolje opisati kvar ,a i koju vrst hid. volana imaš.
72 45 bi trebao imati hidrostatski volan, onaj s uzdužnim cilindrom, bez orbitrola.
Razloga može biti puno ,redom:
- količina ulja u rezervaru za ulje ali i viskoznost ( možda staro ulje, probaj ga nadolijati ili cijelo promjeniti)
- stanje hid. pumpe( pritisak, protok)
-stanje hid. cilindra ( može biti da je otišla neka od 10-tak gumica koje su u njemu , to ima za kupit cijeli set košta otprilike 50 do 100 kuna, al je malo zajewbancija za promjeniti)
-još jedan razlog, možda malo banalan, ali probaj podmazat sve kugle i zglobove prednjeg mosta i poluga .
daj malo više informacija ,da ti možemo malo konkretnije pomoći.
imenjace vidi <a class="inlineAdmedialink" href="#">dali</a> imas lufta u tim "vilama" od tih poluga sto se vezu na volan dole ispod lijeve noge , meni je imao tu lufta na tom lezaju, pa je isto teze motao ,kad uhvatis rukom za cilindar nebi smio lupkati kad ga trzas pema sebi i prema traktoru
jel to onaj izdignuti šerafTam među onim kablovima se vidi šaraf na koji se toči, a ujedno služi i kao mjerač ulja.
Tu je izlazna osovina i tu zna zapeči u nedostatku ulja ili se podrobe ležajevi na toj osovini.
Pošto je pod večim gasom bolje, najvjerojatnije je do pumpe ili sigurnjaka.
Edit
Zajebo sam :madmana: nevidi se
Da bi došel do tog šarafa treba skidati onaj plastični okrugli poklopac. Soriii![]()
Jes. ključ 22 bi trebal biti, ili 24 :scratch
Bum potražil sliku ako treba.
Provjeri jel ima ulja mada neznam baš da je do toga.
To je samo jedna od mogučnosti.
Provjeri jel ima ulja mada neznam baš da je do toga.
To je samo jedna od mogučnosti.
Edit
Ak je pumpa, zove novu,
Probaj sa guščim uljem i na hladno bi trebalo biti bolje.
sad ostaje problem kako da pocastis zasluzne