• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Pa kak natrpaš toliko slika u jedan "odgovor", meni neda više od 3???

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ako prilažeš preko foruma neda više od tri, ali ako stavljaš preko nekog servisa za postavljanje slike može i više ;)

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Pitam se o čemu sad razmišljaju oni što su se razletili sa sijačicama prije par dana?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bilo bi na sretnika, da je to bilo kad je trebalo. Ovak bu više nestretnika nek sretnika, a njima vjerojatno nije do sprdanja s ovom nevoljom. :(
A kaj kad protiv toga si nemremo pomoći, to je tak.
Zato treba uživati u ovome kaj sad imamo❄️😇😂😂😂mene baš veseli snijeg.
Tebi je sve sprdnja, a kaj forum postoji za jednoga člana ili kaj? Samo se jednoga mora poslušati? Pa svako ima pravno na svoje mišljene i da nekaj veli kome kak kaj paše. Tema je ZIMSKE RADOSTI čiščenje snijega 😉znači treba se radovati, a ne plakat za prežaljinim stvarima, ili kaj bi bilo kad bi bilo. 🙂🤝👌🍺👍🤗Čistiti ga nemremo jer ga malo ima, da ga ima više bi čistili.
Sve bude kak bude.
Meni je žal kaj se nisam išel sanjkati, ali nadam se da budem. ❄️❄️😊🥳Ujutro bum sanjeke po starinski podmazal sa špekom👍🙂😉😇
I di je got malo neko veselje tebi ne paše to, nikak i nikak.
Meni je isto danas svo voće pomrzno, a kaj sad kome da se žalim? Kome da se jadam? Nikome kak je je. Tu pomoći nema, sve breskve, kruške, višnje, jabuke ribizil mi je stradalo, i par šljiva, ali je zato snijeg i opet me to raduje, jer je tak kak je. Da nije snijega radovalo bi me kak pupa sve i cvate, ali se moram prilagoditi situaciji koja je trenutna.
Zato živi život i uživaj 😇👌🍺🤗

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Ovo je preekstremno da bi tugovali. Danas idem po voćnjaku pjevam i mislim al bu druge godine rodilo, grane će pucati. Možda me obiđe jer je brdoviti teren(do -2 pa i do -3 pri tlu ako bude) ali mislim da smo za ovu godinu završili, previše je vlage u zraku. Bitno da je glava na ramenu a sve ostalo je manje bitno, nažalost.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Zanimljivo, meni uskračuješ pravo na vlastito mišljenje. Kaj svi moramo misliti kak i ti? o_O
Jedan mora popustiti, od nas dva, taj bum ja. ;)
Netrba popuštati 😊samo treba biti realan 😉tak je kak je, niš nejde na silu. Ja upravno o tome pišem kak svako ima pravo na komentar👌
Život je prekratak za žaljenje i tugovanje, treba samo uživat u životu.
Nemam niš protiv nikoga, ni protiv tebe, al mene ne zabrinjava dal bum dobil 20 kil paradajza ili 4kile,ti to sve analiziraš kak kak je kaj najbolje,da točno dobiš kak preporuča proizbođač, pa daj opusti se i uživaj sad dok moreš, pa si se nadelal cjeli život. 😉
Preopterećen si sa nekim stvarima. 😉Sve shvaćaš ozbiljno.

Gle ja sam sa pesekom u večernjoj šetnji i uživam. 😉

DSC_0367-01.jpeg

Na vrh