• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hjutro mi prijatelj pošalje sliku ovu i pita me jel slobodno ugasi kamion da mora pauzu delat, reko moreš al si pripremi 10 litri benzina da posle lako vužgeš 😂😂
Inače ovo je Norveška.

FB_IMG_1613035227067.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Mečava završila, napadalo ga taman tolko da se u kombinaciji s ovim hladnim vjetrom zadrži na cvjetovima vočaka

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dobro je, sve je bijelo. :)

Počelo je u četiri ujutro, bila sam izašla pogledti stanje u plastenicima, termogeni još nisu radili, bilo je devet unutra a vani voda nije bila nimalo smrznuta. No, počeo je nekakav snjegac, zapravo sitne poluledene kuglice nošene vjetrom.
Sada je sve bijelo, ali i to je dobro, brige nema, dvorište je asfaltirano, staze prema kući i podrumu popločane, i tu se snijeg odmah otopio kako je padao pa nema lopatanja - nema lopatanja = dobro je. :) Ima ga na velikim plastenicima, malo, gdje se grije na minimum, a na malom gdje su presadnice koji je na 15 ga nema.
Malecko je provirilo sunce što raduje ali i ledi jer smo svjesni da će vedra noć donjeti grdi minus, navodno bar -4 kod mene, a iskustvo govori da kada meteorolozi vele -4, tome treba nadodati i neki bakšiš od 1 - 2 u minusu u mome kraju.

Najnoviji postovi

Na vrh