• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,417
Hjutro mi prijatelj pošalje sliku ovu i pita me jel slobodno ugasi kamion da mora pauzu delat, reko moreš al si pripremi 10 litri benzina da posle lako vužgeš 😂😂
Inače ovo je Norveška.

FB_IMG_1613035227067.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,784
Mečava završila, napadalo ga taman tolko da se u kombinaciji s ovim hladnim vjetrom zadrži na cvjetovima vočaka

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dobro je, sve je bijelo. :)

Počelo je u četiri ujutro, bila sam izašla pogledti stanje u plastenicima, termogeni još nisu radili, bilo je devet unutra a vani voda nije bila nimalo smrznuta. No, počeo je nekakav snjegac, zapravo sitne poluledene kuglice nošene vjetrom.
Sada je sve bijelo, ali i to je dobro, brige nema, dvorište je asfaltirano, staze prema kući i podrumu popločane, i tu se snijeg odmah otopio kako je padao pa nema lopatanja - nema lopatanja = dobro je. :) Ima ga na velikim plastenicima, malo, gdje se grije na minimum, a na malom gdje su presadnice koji je na 15 ga nema.
Malecko je provirilo sunce što raduje ali i ledi jer smo svjesni da će vedra noć donjeti grdi minus, navodno bar -4 kod mene, a iskustvo govori da kada meteorolozi vele -4, tome treba nadodati i neki bakšiš od 1 - 2 u minusu u mome kraju.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,894
Pa kak natrpaš toliko slika u jedan "odgovor", meni neda više od 3???

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,784
Ako prilažeš preko foruma neda više od tri, ali ako stavljaš preko nekog servisa za postavljanje slike može i više ;)

Najnoviji postovi

Na vrh