• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

zivisic - pozdrav

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
Prvo dobrodošao.

E sad, ovo nikak ne kužim :scratch
Kak je onda ta glava uopče ugrađena gore. Ovo kaj si napisal je uopče neizvedivo (ustvari kad malo bolje razmislim i dala bi se ta glava uglazbiti gore, ali kak onda pumpa i to)
Ako si u mogučnosti poslikaj to jer to moram videti

poslikat cu ti!
Pumpa i komlet donji dio ostaje od 533!
Auspuh je 539 usis je prepravljan!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,929
Jedva čekam slike.
U tom slučaju, ako je to neko i napucal gore, fali jedan šaraf na glavi. Jel tak?

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
Jedva čekam slike.
U tom slučaju, ako je to neko i napucal gore, fali jedan šaraf na glavi. Jel tak?

pa kazem,
ne znam tocno jel fale 1 ili 2 prije cca 7 god sam dizao rezervoar kontrolirao dizne i ventile pa sam to vidio, onda smo to skuzili
slikat cu sutra, pa cu stavit prekosutra, vidit ces!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,929
Da nisi mogel diči haubu i poslikati bolje :scratch
Meni to izgleda usisna grana (a po tome bi trebala biti i glava) od 533, ali sa slike se stvarno slabo vidi tak da .....

Glavu ti imam ja.

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
slikat cu ti detaljnije ali ne mogu obecat da ce to bit sad bas u subotu,
bilo mi je nezgodno ovaj put, ja inace tu ne zivim nego dojdem po potrebi...
Koliko kn glava?

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
pozdrav

dobro dosao kolega zivisic, strina mi je rodom iz tvog sela. svake godine od mene kupe svinje za klanje i nose dole susit prsute.

A onda poslje malo vina , prsuta,sira i za prste polizat

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
dobro dosao kolega zivisic, strina mi je rodom iz tvog sela. svake godine od mene kupe svinje za klanje i nose dole susit prsute.

A onda poslje malo vina , prsuta,sira i za prste polizat

dobra kombinacija!
Ove godine sam radio nesto u Gradini blizu Virovitice i tako zapricam se sa jednim mjestaninom...posto svinjetina, kaze 8kn:(
A kod nas tesko ispod 20, jedan je prodavao za 15 pa niko nije tija kupovat jer su onda bili sumnjicavi...tako da sam neke kontakte ostavija, pa mozda i ja dogodine priselim kojeg sa sjevera na jug...

Najnoviji postovi

Na vrh