• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zlostavljanje životinja

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kak novinari snimaju dok se ratovi vode?
Ne poduzimaju ništa nego lobiraju da uhvati kadar kad ga zvekne u ludaru .

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,471
:(doh): kakvih ljudi ima! :mur:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=8UaN6wZ1cBA&feature=player_embedded[/YT]

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
Zakaj se zgražaš, pa ti si bar selsko dete. Videl si i buš još svašta u životu.
Pitaj bilo kojega mesara u okolici kak "humano" oni postupaju sa životinjama.

Osim toga, pogledaj kak ova vlast postupa s nama, stanovnicima (nezaposlenost, rezovi u zdravstvu, ovrhe i deložacije itd), pa buš zaključil da je jednako ili gorje.

Neki put ispada da su životinje zaštićene bolje od ljudi.

Ne opravdavam bilo kakvu grubost prema bilo kojoj životinji, već samo želim skrenuti pozornost da se na jednak način postupa(lo) prema nemoćnima ili pak ratnim zarobljenicima bili gdje u svijetu. Pogledaj samo kaj amerikanci delaju u Afganistanu.

Još su životinje zaštićene više nego ljudi :(

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,471
Pa i ovo su Amerikanci na videu, gadan narod.. Ma zgražam se na bilo kakvo maltretiranje, kako ljudi tako i životinja, samo što sam ja mišljenja da su životinje bolje od većine ljudi! Kako rade mesari ja nemam pojma, vjerujem da nisu baš humani..

A ovo kako vlast postupa sa nama, pa eto mi smo ove životinje na videu, a oni su zlostavljači!

Zar ti nemaš nikakva zgražanja na ovaj video!? Iako sam selsko dijete ne znači da sam se nagledao tako nekoga nasilja, tj. uopće ga nisam vidio dok nisam vidio po internetu.. Inače sam miran stanovnik svoga sela koji živi samo svoj život ne i tuđi..

A ovi koji su mučili zarobljenike ili ih još danas muče! Pa zar su ti nasilnici vrijedni spomena!? Za njih ne znam kakva bi kazna trebala biti da za ta svoja nedjela odgovaraju..

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
1 - Dali se oglasilo Društvo za zaštitu životinja?

2 - 09.12. sam imao svinjokolju (4 svinje), stao sam ispred tora i po imenu zvao jednu po jednu i one su same došle bez natezanja što može potvrditi još 8 ljudi.

3 - Govorimo o humanom klanju životinja u klaonicama. Neka mi netko objasni kako će životinja (iako je pitoma) prići nepoznatoj osobi prije klanja. Moje mirne životinje sigurno nebih prišle nepoznatim osobama, a šta koje su polu divlje, uplašene i sl.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ljudi to nije zlostavljanje , to je ovim ljudima posao .
Kako da maknu kravu iz boksa koja se ne može dignuti ?-
Kaj da vele nadzorniku zašto ovih 800 tuli od glada ili zašto onih 500 nije pomuzeno?

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
:=:).... a zakaj uopce stavljate te clipove ovdje ...

Najnoviji postovi

Na vrh