• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZMAJ 222 (Berač kukuruza)

• Temu pokrenuo mladi gazda
  • Datum prvog posta

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
neznam tano koliko ima slika ali znam da je "tesko" oko 180 Mb
ok probat cu

koliko ce to sa se smanji u zipovanju ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
savoris kaže:
evo da i ja budem od rijeci

vise od pola sam izskenirao nesto malo je ostalo ;)

e sada me zanima kako to sa spojim u jedan PDF ili neki format koji to moze da skupi u jedan fajl

znaci kojim programom to da sastavim i neko malo objasnjenje kako se to radi???

inace u pitanju je servisna knjiga za 224

Ako hoćeš, pošalji mi to u "komadima" po <20 Mb, pa budem ja spojil, sredil i smanjil veličinu file-a. Adresa na PM.

U

ursus4514

Guest
:arrow: :arrow: .......ja sam katalog kupio u slak komercu u vinkovcima pa ako vam je blizu....etoo.... :lol: :lol: ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :!: :!: :mrgreen: :blackeye :arrow: :| :|

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
ja moje obavio
evo uputstvo za 224
ko ima jos neko neka kaca
nije tesko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BOBO mi pomogao

U

ursus4514

Guest
.....momci ja sam katalog od ZMAJA 222 izgubio pa ako neko moze postavit please treba mi a nemogu nac da kupim :!: :!: :!: :!: ;) :cry: :cry: :( :( :(

M

mladi gazda

Guest
E da ovako ipak su stari ljudi imali pravo kad su govorili "uzadaj se use i u svoje kljuse" ja sam nabavio knjigu o beraču i tam ima sve ama baš sve............. a kao dokaz za one koji nevjeruju evo nekoliko slika..........
i da kopiranje me je koštalo sa uvezivanjem 61 kn A4 format nisu neki novci al opet puno pomaže ta knjiga.........
E sad kad bi net valjo ja bi stavio ponešto od slika al net mi u banani stavi kad uvatim vrmena opet i kad net mal nadođe...............

......................mladi gazda..............

Najnoviji postovi

Na vrh