• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zrnata hrana

Peky

Član
Tu od
8 Sij 2020
Poruka
142
Da li je štetno davati hranu u zrnu kokama, poceo sam im davati pšenicu u zrnu prije par mjeseci potopim uvečer ujutro dam super jedu i nose danas mi je krepala jedna koka pa sad ne znam moze bit da je i koji drugi uzrok ali me zanima jer nemam iskustva smijem li davat tako pšenicu u zrnu kokama?

Laza1304

Član
Tu od
23 Srp 2020
Poruka
140
Ja ih godinama hranim psenicom i kukuruzom u zrnu,cak pilici jedu psenicu u zrnu,i to nikad ne kvasim,nego direktno iz bureta im dajem suvu psenicu

Peky

Član
Tu od
8 Sij 2020
Poruka
142
E hvala ti na odgovoru ma ja ne znam pa pitam, zanimalo me da nisam ja sta pogriješio.. iako susjed kaze da je to normalno da tu i tamo neka krepa..ja sam novi u uzgoju i do sada nam nisu krepavale pa mi bilo cudno da nisam ja sta sa tom hranom u zrnu pokvario

Najnoviji postovi

Na vrh