• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
203
ak ti sa 61com ovakve trupce piliš za kaj onda ljudi kupuju HQ560/572... svi su oni bedaki same si ti bistri pametnjaković, ovakvi razgovori da nikome ne treba baš npr. 560tka ili 572ka kad takav posel se obavlja i sa 61com ni vu lokalnoj birtiji ne vrijedi, pa čak niti ispred dučana z pivskom flašom u ruke!

Posljednje uređivanje:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,595
ak ti sa 61com ovakve trupce piliš za kaj onda ljudi kupuju HQ560/572... svi su oni bedaki same si ti bistri pametnjaković, ovakvi razgovori da nikome ne treba baš npr. 560tka ili 572ka kad takav posel se obavlja i sa 61com
Evo poslusaj dobro zvuk husg, dali opada broj obrtaja, šta se dešava sa 462, pogledaj vrijeme rezanja. Pogledaj dobro precnika, h61 reže perac, a štil ovrsku i jos keravu i uporedi. h61 je stara 35g tad bila a ona je pr mjeseci.
Moli te nemoj uspoređivati nikakav šumski rad ni sa čim ti nemaš to iskustvo, ni sa motorkama, niti vitlovima , niti traktorima niti bilo kojim uredajem koji se koristi u šumi. Da bi zna nešto o tome mora se provesti mnogo rada u šumi.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,595
ak ti sa 61com ovakve trupce piliš za kaj onda ljudi kupuju HQ560/572... svi su oni bedaki same si ti bistri pametnjaković, ovakvi razgovori da nikome ne treba baš npr. 560tka ili 572ka kad takav posel se obavlja i sa 61com ni vu lokalnoj birtiji ne vrijedi, pa čak niti ispred dučana z pivskom flašom u ruke!
I jel reže ili ne reže.
Ja sam samo stavio šta može da odradi 3kw motorka, a to je usporedba na tvoj komentar jer pišeš kako si dobio 3kw a režeš 30cm. Kako si krenuo kao neki znalac i majstor za motorke, pa si stavio komentar o snazi i o brzini lanca a koju računaš na pogrešan načim, ja sam ti dao primjer da kao majstor proučavaš. Ti usporedi svojih 3kw, sa ovim ili bilo kojom od 3kw. Takođe kao znalac trebao bi znati kad su se pojavile te 560 i 572, do njihove pojave niko nije mogao posjeći stablo deblje od metra.

Najnoviji postovi

Na vrh