• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
212
Sad valjda slijede preinake na bmw-u. Zbog čega drugog bi se spominjao? :unsure: :unsure:
da bmw je imao točno kad sam ga kupio u njemačkoj 44tkm, kad sam ga prodavao imao je više se ne sječam ili 730 ili 840 imao je nešto tako okruglo lako za zapamtiti, imao je sportsko podvozje i tvornički spušten ak ti je i to bitno, i bio je dosta tvrd i promijenio sam 3~4 para zadnjih amortizera dok sam ga vozio, i nikad nije prešao više od 10tkm kao ni sadašnji auto da ne napravim mali servis, bez obzira kaj kompjuter pokazuje,
ni husqvarnu nisam štekao po sluhu nego uz pomoč tahometra i ne uz prerađeni alat za štelanje več sa 20 zubnim šarafcigerom, nisam stavljao pripasirane dijelove več original po kataloškim brojevima, za uljnu pumpu i sama Husqvarna predlaže na novoj seriji 450S/450X kao napraviti ono što sam ja napravio na svojoj, tako da ispada da je Husqvarna ukrala jednu moju ideju jer ostale preinake ne spominje ,s razlogom jer bi ugrozila druge svoje skuplje proizvode

Posljednje uređivanje:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,684
Pa kad uz tolku odvoženu kilometražu stigneš još i šrafiti po motorki🤔. Ti si očito već par miljuna km obrnul. @Frenki F3 , buš ga stigel do penzije?

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
212
Pa kad uz tolku odvoženu kilometražu stigneš još i šrafiti po motorki🤔. Ti si očito već par miljuna km obrnul.
da , jesam, par milijuna kilometara, u 40 i nešto godina svakodnevno za volanom, jedino krajem 1990 i početkom 1991 nisam jer sam bio u jna, dok nisam u 10 mjesecu 91. pobjegao iz kragujevca (stari vojnik na odsluženju jna-višegodišnje odgode zbog faksa....)

HQ450ll/2025, motorka je bila hobi u slobodno vrijeme, radionu i večinu alata imam od profesionalnog posla, prepravljanja na HQ su gotova pa sam eto sad dobio volju za tatovom prastarom štilovkom 041av, onako iz zajebancije sa nekim znanjem koje nisam imao prije 2 godine kad sam je totalno ignorirao i kupio novu husqvarnu na kojoj sam stekao nekakvo znanje o šarafljenju po motorki,

Posljednje uređivanje:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,684
Baš me hebeno zanima kakve to relacije svakodnevno dereš da moreš milijune km natuči. Spominamo se o osobnim autima, ne šoferima špedicije

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
212
bez nekog reda nabacane relacije za poslom: zagreb-duga resa/zagreb-karlovac/zagreb-zadar/zagreb-krk/zagreb-vir/zagreb-murter/zagreb-pag/zagreb-dubrovnik/zabreb-vinkovci/zagreb-sl,brod/zagreb-đakovo/zagreb-frankfurt/zagreb-minhen/zagreb-beblingen/zagreb-varaždin/zagreb-koprivnica/zagreb-vukovar/zagreb-maribor/zagreb-grac/zagreb-okolica krapine/zagreb-dugo selo~zagreb-vrbovec~zagreb-zagrebačka županija/zagreb-zagreb-zagrebačka okolica, privatni auto mi je oduvijek i poslovni auto, ne mogu si dozvoliti dva osobna prometala (ili neču-na isti mi dođe jer uvijek vozim i održavam jedan auto)

Najnoviji postovi

Na vrh