ma nisam ti ja za cviječe johabice,ja sam ti više pobornik malo maženja,seks,jelo.piće i sitne stvari koje život znače,a usput bolje bi ja još koji put rekao DA nego da svečenik baci lopatu zemlje na mene,a naposljetku jedino da neka raketa zaluta da me strefi,jer davne 91 sam stao na jednu zelenu žličarku pa ju nisam aktivirao:finga::finga:,uglavnom ja pazim kud gazim ali hebi ga kad te budala može svaki tren negdje smlaviti:weedman::weedman:
Dakle,nitko neće cvijeće.Istina je da poslije moga cvijeća nema više maženja,seksa,jela,pića i sitnih stvari koje život znače.A ako bih ti ponudila i vjenčani,ni tu ti nema garancije da će baš svega toga biti,nešto uvijek može zaštekati...
Nemam ti ja sreće sa tim aranžmanima.Tako se isto dogodilo kada sam poslije ispita iz cvječarstva donjela kući prekrasne aranžmane,jedan grobni i jedan vjenčani bidermajer.I zovem ti ja jednu prijateljicu,i ljepo je pozdravim,malo smo popričale,a onda sam ju upitala za zdravlje.Nabrojila ona meni što joj trenutno sve je,slušala sam ja jedno vrijeme,a onda sam je onako,ozbiljno zapitala-a nemaš nikakvih boljih bolesti,nešto jače,od čega se umire-Pitala me -zašto? Pa zato,rekla sam joj,evo upravo sam donjela jedan krasni aranžman sa ispita,dopalo me da radim grobni,pa sam mislila,ako misliš umrijeti,da ne propadne.Ako se baš tako grčevito držiš za zivot imaš i drugu mogučnost-možeš se udati.Imam i krasni vjenčani,pa biraj,ili počni umirati,ili idi tu na cestu nađi nekog koji prolazi pa da bar nešto iskoristimo prije nego uvene.Imaš pet dana vremena odlučiti što želiš.Baš smo se nasmijale.Oba su aranžmana uvenula,nisam uspjela pronači na vrijeme nijednog kandidata.Sada me prijateljice znaju ponekad zapitati-kakav sad radiš aranžman,da tražim ženika ili kupim grobno mjesto.