Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
hvala kolege na ljepim željama,ma mene ne može promijeniti nijedna partija ni stranka:gitarist::gitarist::gitarist:,jesam mali al sam zajeban i poštivam svakog normalnog čovijeka bez obzira na vjeru ,živjeli vi meniartyman:artyman:artyman:
pozdrav ekipi,konačno proradio komp ,onaj bilmez koji ga prvi instalirao komp nije napravio dobru zaštitu i sve je crklo ,nemam niti jedne slikice na kompu,sutra idem u grad i uzimam jedan stik da mene više nikakvi paraziti ne brišu,vidim da ima nekih natezanja pa bude zanimljivo ponovo među ekipom,pozdrav svima do navečer pšenica čeka sijanjeartyman:artyman:
No Ajkula,već sam pomislila da te više nema među živima.Drago mi je što nije ništa lošega u pitanju.Ej,ako ti se slučajno umire,radim krasne grobne aranžmane.Baš sam jedan jučer napravila.Evo,za prijatelje besplatno.Može i vjenčani ako ti bolje paše ženiti se.Ali grobni mi nekako više leže.:rolleyess::rolleyess:artyman:Kada odlučiš što želiš,samo javi.:weedman::lol:
E,kažu ljudi-nikad ne reci nikad.Ako ti se slučajno ukaže potreba,a i uspiješ naći neku,ja sam tu sa cvijećem.Bidermajer,želiš od liziča,želiš od kala,miješano,liatrisa,traheliuma.Koje ja sve talante imam....