• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Akumulatorska prskalica

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
107
Imaš tih aku šprica na supergoldyju već od 36€, ja sam kupio Midori, Japansku 40 i koji €, 16 litara i radi bez ikakvih problema. Pogledaj si tamo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,487
Da, to je šprica, nije atomizer, atomizer je motorni.
I električna šprica je "motorna".

Atomizer čini ventilator, koji kapljice čini manjih dimenzija, radi struju zraka kojom utiskuje, upuhava, vodenu maglu, unutar krošnje voćke, ili unutar vinove loze. Pritom trošimo znatno manje tekučine, jer se ta fina magla bolje lijepi za list, ne curi, ne kaplje pa zbog toga trošimo manje tekučine, vode.

Šprica ima također svoje druge prednosti u odnosu na atomizer, ali naslov teme je atomizer. :ppozdrav:

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,431
Ja tu reklamu ne vidim jer ne želim pristati na "sve njihove kolačiće" itd. No od moje strane, tako bude i dalje, prema svim kolačićima, ionako nisam anoreksičan, ne želim ih konzumirati...
Tako mi je i samom!!!👍 i bas sam u biti zadovoljan jer sam ponekad svoj!!!

Najnoviji postovi

Na vrh