• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Amazone Special D7

Igor222

Novi član
Tu od
17 Lip 2013
Poruka
5
Pozdrav ljudi,
trebam savjet vezano za sijačicu Amazone Special D7. Ne znam kako namjestiti za sjetvu uljane repice. Na koliko treba biti ona opruga na lijevoj strani sa brojevima od 1 - 8 koja otvara klapne i na koliko mora biti opruga na desnoj strani kod getribe sa brojevima od 10 - 100 i kako da zatvorim one plastične zatvarače?

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Premalo podataka si dao o sijacici da bi ti se konkretno odgovorilo,,,
Ali evo tu na slikama ti je sve prikazano pa se probaj naci,,,

t0ktag.jpg

1j6xq9.jpg

jacko

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
104
Pozdrav forumasi,
Kupio sijacicu iz naslova teme d7 specijal 2 i fali mi dio oznacen na slici za automatske markire pa bih zamolio ako ima koji forumas da mi slikne iz blizega i direkt od naprijed da si to napravim.

Prilozi

• 20201123_130428.jpg
    20201123_130428.jpg
    26.1 KB · Pregleda: 23

jacko

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
104
Hvala. Moram iskemijati taj nosić odoka. Nadam se da ce funkcionirati

jacko

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
104
Rijesio. Jakopic ima original i nije cak ni skupo... hvala na shemi, pomogla kod narudjbe

jacko

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
104
Pozdrav!
Jedno pitanje za kolege ako je netko možda radio. Na D7 sijačici kako se prepravi iz 19 na 21 red, tj. kako dodati dva ulagača na postojeće mehanizme? Tj. jednostavno je dodati ulagače, ali kako razmjestiti u tom slučaju ostale ulagače? Jel možda netko to radio?
Zahvaljujem!

Najnoviji postovi

Na vrh