S
staffmen
Guest
16000 radnih sati?
A jel koji put rađena generalka?
A jel koji put rađena generalka?
prosle godine sam zamjenil karike i letece,jer mi je na trecem cilindru uljna karika pukla,i lager mi se raspo jedan u getribi pa mi je na pol potrgo jedan zub na zupcaniku,tako da sam taj zupcanik napravio,do sad su zamjenjene 2 ac pumpe,pumpa visokog tlaka nikad dirana niti dizne...
da čujem prijedloge odnosno kojeg AC-a ima ih svakakvih jedino me zanima zglobna verzija od 35 d0 40 konja i veličinom kao tomo i sa težinom od 1300 kila ili teži
Pogledaj model koji ima član Swizach. Ako ga on nije ubil onim divljanjem s prikolicom punom stupova, onda mislim da je to model za tebe. Jedino ima nekih 48ks, a to ti nebu nedostatak, već prednost (naravno, ako možeš platiti).
Mislim da je model Neispravan link obrisan! .
mozda nije bas ni dogorilo jer ko zna sta mu je sve radjeno(mislim kako je vozen)jer kaze da je bio na karauli i tu se sigurno naradio-rad u sumi,sta li mu sve fali ili sta ce da mu ubrzo rikne pa ga zato prodaje
potpuno si u pravu puknuti,najbolje otici pogledati,procjeniti da li je vrjedan popravljanja i u kakvom je stanju,tesko da se moze sta dobiti dobro a jeftino...
Čista klasika (zajeb), IMT zakopčan visoko gdje je neandjebiv a crveni nisko ...tako a si ga je IMT malo podignuo od zemlje .Evo kako je završio duel IMT540 1977g i moj carraro tc5500f 2010g...brez komentara sam ostao...carraro ima 1750 kg i 48 ks, za 540 ne znam
nije neki snimak, tata je snimao mobitelom...
http://www.youtube.com/watch?v=GE6oc7QEuyA&feature=related
Čista klasika (zajeb), IMT zakopčan visoko gdje je neandjebiv a crveni nisko ...tako a si ga je IMT malo podignuo od zemlje .