Pa koliko sam ja vidio u ovo par dana svoga ludila,100e je i malo!Npr Telwin maska koju ima kupiti ovde kod mene okruglo kosta 100 eura,ali kad je uzmwm u ruku nista se ne razlikuje od one od 20 eura,cak su im slicne one ploce sa senzorima!Moj buraz koji je auto limar vec citav zivot radi sa tom nekom jeftinom i kaze da je dobra!E sad,nama svima je nekako nwpojmljivo dati za masku para maltene i vise nego za aparat....Ja cu prvi,i to prvom prilikom kupiti skuplju masku!One najjeftinije idu od 120 eura ka gore....A moj aparat jadni kosta toliko maltene😃Mada kako covjek rece OCI NEMAJU CIJENU..Ne znam koliko bi s esmjeli prodavci zajebavati sa necim sto nije proslo ateste,a u pitanju je ljudsko zdravlje,sto bi trbalo biti najrigoroznije!Ja sam nasao par komada po prihvatljivim cijenama,OPREL,WURTH,konkretno te dvije,i necu ni pokusavati uciti dok ne zbavim pravu masku,taman dok prodje zima!A ovu,bacio sam pare i pomirio se s tim!Radi ona,zatamni,svebu redu,ali jutros odnio kod covjeka profesionalca,kaze baci to u smece ako hoces da ti oci ostanu u glavi i najzanimljivija stavka,cocjek ima oprel masku naglavnu iz koje je izvadio automatske solarne celije i stavio obicno staklo.(ja vidio svojim ocima i drzao masku u ruci)...kaze nauci ovako variti i ne treba ti to sranje😃