FIAT ŠTORE
Član
- Tu od
- 31 Pro 2021
- Poruka
- 33
Na elektrode
Ja sam ga kupio,za moje potrebe biti će dobarJa sam ga danas kupio. Nisam stigao isprobati. Imam prijašnju verziju pfds 120 a2 isto na flux. S njim sam napravio cuda. Dva auta pokrpao, stolove, ljuljačke, ogradu...
Ovaj današnji je inverter i kod ovog se bira samo debljina materijala kojeg zavaruješ, a on bi trebao sam ostalo odraditi. Meni se osobno više sviđa pištolj na novom (dizna je izvan šobe) i bolji je pogled. Također ima puno bolje karakteristike i puno je manji (laksi). Kolut ide sa strane, a kod starog odozgora.
Budemo vidli...
Lp
Ako ne misliš puno raditi,ja uzeo kineza i prezadovoljanDobro,hvala,a sto mislite o slovenskoj marci Upo tools
Ne znam za te od 10 litara! To su "vatrogasne" i da li se uopće pune sa feromiksom!A pošto boca mješavine? Mala 10 litara cca?
Bit će super! 👍Ja sam ga kupio,za moje potrebe biti će dobar
Imam najmanji MIG, 160ER. Za 1500 kuna dobar. Mane su kaj "pistolj" nije sa euro prikljuckom i nema regulacije brzine zice i napona. Ima za napon +-10V od unaprijed zadanog programski. Iskreno, ja sam super zadovoljan. Nemam bas slika u radu, al imam nove masine kad sam je raskopal u sobi hah. Trenutno je samo punjena zica unutra, nemam jos bocu i ventil. Kod punjene flux zice obavezno zamijenit polaritet unutar masine i minus klema se spaja na + Tko zeli bolje, ima od 185A takoder hobi, al kosta 3000. Ima euro pistolj, moze zavarivat sa zicom 1mm, ima regulaciju zice, napona. Ovaj moj ima i ventilator koji dere od kad ga upalis, sto mi se jako svida. Prve varove sam povukao sa varstrojem 120A trafo co2, al ja sam takav amater i jako sam los stoga... Uzimajte sa zrnom soli sve. Niposto ne savjetujem nikoga da kupi, moram ovo napisat jer ljudi ovog foruma gledaju jako ozbiljno na sve napisano. Za mene je internet-internet. Eh da, i nije slovenska marka, kinez je i to. Svejedno, dobar kinez po mom sudu.Dobro,hvala,a sto mislite o slovenskoj marci Upo tools