Zmajcek nema vise od 3-4 000 sati GARANT...
40 jutara godisnje mu je bio neki prosjek, nek je u tih 40 jutara pretoceno u 100 radnih sati (transport ovo-ono) godisnje, a ne napravi ni tih 100, al zaokruzit cemo. godiste je 1981, sto ce reci s lanjskom godinom 30 punih godina i dakle 3 000 radnih sati.
Je li normalno da se u 3000 radnih sati PVP skida toliko da se navoji pojedu na nosacima i na deklu kroz koji se dolazi do razvoda? ja mislim da nije, nek je rakovicin motor 500 puta.
Tako i 549, nije glava osle, vec neki prsten unutra koji regulira rad elemenata u pumpi (ima brezuljke po sebi, ne znam tocan naziv djela) i on je bio sriban da brezuljaka skoro nije ni bilo. Traktor sam jedva dovezao do mehanicara i on je ustvrdio da je do goriva a ja mu nemam razloga vjerovati, posto do tad nisam gorivo ni talozio da vodu odvojim, nit sam ga cjedio kroz ista, sipano je direktno u traktor, bez ikakvog "posrednika".
Dan danas ja sipam to isto plavo gorivo ali s dodatkom dvotaktola, i istalozim ga u cisterni ispustim visak. na 600l bude i do 20l vode, a jednom sam dobio i 60l... Kome se zaliti, ne znam. Od tad izbjegavam tociti prvi kad kamion ode s pumpe i obavezno kupujem dvotaktol.