Ljepilo za stakla. Problem je kaj nema matematike jer se ostatak stvrdne pa se za to malo ne isplati a trebalo bi i prajmer radi uv zraka. ...koja je alternativa za zaljepiti retrovizor na staklo , unutarnji?
Ja sam novog iz dučana c5 dopeljal. Nije me oduševil nimalo a ni danas me ne oduševljava udobnošću kad se vozim u njemu.Onaj tko se jednom vozil u Citroenu C5, nikad više nebi sjel u neki švapski auto.
Ne ulazim u to koji je kvalitetniji, trajniji ili se manje kvari.
Sve to stoji, barem su mu mogli stavit neka udobnija sjedala a ne da imaš osijećaj da sjediš na daski.Ne kupuje svatko auto da bi mu bio udoban. Kad smo uzimali passata doplatili smo za sportski ovjes.
Da hocu udobnost vozio bi okonju.
možeš linkati tu masu?Ljepilo za stakla. Problem je kaj nema matematike jer se ostatak stvrdne pa se za to malo ne isplati a trebalo bi i prajmer radi uv zraka. ...
Druga opcija je diht masa za ljepljenje karoserije. Prajmer poželjan ali i bez njega bu jedno vreme držalo. Ostatak ostane za drugi put a i čitavoj ulici možeš škornje poljepiti.
S onim nekadašnjim cijanostikom sam ja uspel zaljepiti i nije staklo puklo.
Najveća briga je kod svih kaj ruka oboli od držanja i nedaj bože da ju malo pomakneš....
Znaći, s čim god da ljepiš moraš složiti štehere i ostaviti preko noči na toplom ili preko dana ali na suncu. Zima je.
:
Večeras mi je sa jedne takve žabe skoćil kamen i razbil šofer šajbu na mojem švabi.
Mamicu mu francusku, kornjača, samo da sam ga mogel ufatiti punch): de ce deset bi složil od njega.
Lagal sam http://www.seles.hr/hr-hr/proizvodnja/10022/128/masa-za-brtvljenje-u-tubimožeš linkati tu masu?
tak se govori , a šteheri?..se bu našlo kajNe mogu jer ju ne mogu zguglati.
Morem ti ju poslikati sutra ako se sjetim ili si dojdi k meni zaljepiti.
to bi bilo dobr doma imati , koliko " obično" košta tuba ?