A 2.0 CDTI u Insigniji?
Misliš na ložu, plavac i sl.?sa svima ovim novim common rail pumpama se ja nebi kockao s alternatirvnim gorivima makar ekipa kaže da sve to vozi...
Common rail pumpa je slaba karika, pošto su visoki tlakovi puno bržije se dere usljed lošeg gorivaa nerjetko i oljušti i shebe dizne......
Kaj ti je, to je fiat loža tu nemre niš,zajebanciju na stranu znam frajera koji je sa multiplom napravil preko60000 na loži bez ikakvih problema, auto je imal cca 290000 na satu kad je prodal, a znam i još jednog koji je u BMW3 sipal a možda i dalje sipa plavca jedino kaj mu je otišlo je lanac no na toj seriji je i ovak i onak zamjena lanca na 150000.Misliš na ložu, plavac i sl.?
Kolko sam upoznat sa time, to je kratkog vijeka. Mislim da dizne stradaju prve a onda i CR pumpa. Nema tu isplativosti jer je popravak skup.
Bio sam pred jedno pola godine skoro kupio Stila jtd-a. Uglavnom, manje više je auto izgledao ok i već sam rekao ok, to je to i onda lik ko grom iz vedra neba mi kaže da je u auto natočena loža, čisto onak da znam.
Isti tren sam mu se zahvalio na vremenu i zaželio sreću u prodaji.