• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Nema frke, samo meni otac bio radio 12 godina u Austriji pa znate da nekad nismo vozili Zastave. 84. godine kupili Jetu 1.3 benzinac dvije godine staru , zahvaljući njoj upoznao se sa raznim alatima pa poslije i motorima na različitim automobilima. Kaj se potrošnje ulja tiče imao sam priliku raditi na utovaru raznih stvari u automobile, vjerujte masa kvalitetnih marki auta vozi u gepeku litru ulja- ostalo od servisa.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa alfa je fiat, isto ko i jeep, svi koriste fiat motore. Jedino lancia koja je ugasila proizvodnju one više niš ne koristi. Imaju na zalihama y modele neke još.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Prvi neuspjeli Jtd sa mislim 80 konja uvaljen Peugetu ,pa ga oni dotjerali na 90 ks.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ne znam na kojeg si mislil 2.0 ii 1.6.
Mislim da ti ovaj navod nije točan.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Da se dopunim, izmjenili i pogon vodene pumpe,na Fiatu je pogoni vanjska strana zupčastog a na Žoleu nazubljena, ako se dobro sjećam.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597

NEWHOLLAND,​

može još koji konkretan podatak o tom malom benzincu.
Clio 1.2 iz "98. U sto skorije vrijeme moram nabavit nesto novije, barem zbog sigurnosti. Ako kupim polovan bit ce opet manji benzinac ili godisnjak dizel ali veca limuzina.
Ne bojim se ni polovnog dizela ali da kupim od prodavaca kao ti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Fiat, Ford i sva ostala Francuska vozila za mene ne postoje, nikad nisu i nikad ni nebudu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Samo das automobiles priznajem, naravno stare 20 let, ovi kasnije su uvijek u Božičnoj atmosferi 🤭

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Jedan primjer Toyota Yaris stara 4 godine dizel ima Bosch ubrizgavanje i Denso made in Italia, alternator. Pametnom dosta.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Ja sam svog novčanika gospodar i znam kaj i kak meni paše.
Ima ko da zna za nekog Audija A4 B5 1.9 TDI quattro?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kupljenac ,pitaj ga da li ima litru u gepeku kaj je ostala od servisa.

Najnoviji postovi

Na vrh