• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Na obostranu žalost, ne mogu ti priuštiti to zadovoljstvo da ga ti sad sebi nakeljiš. Mislim ovog s fotke...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
slabo si ti to raskupusal, ovak se auto "raskopa", jedino "prošla mi baba s kolači"
Vidim kod tebe ima i koja žičica da štrši, na ovom ni toga nema, ko bu to nazad spojil ja nemam pojma....
Prošla i meni, ovo kaj sam podijelil sa vama je balavec projekt, neznam samo od koga se to naučil :unsure:

Ne sekiraj se..bude se nekak zalaufal..makar na dol
Nekak valjda bu ;)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Sve mi se čini da je neka marketing igra..ja sam vidio u novinama 24 sata ,ima prilog na dva mjesta..vjerojatno i po portalima

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
Ljudi napokon čuli za Tedson... Aktualna priča još od 2021, al' jbg ne prati to svako.

Ja dosta pratim restomod, a sve je počelo još dok sam bio klinac, kartanje s onim kartama iz pošte sa autima 😂 Otad sam se zaljubio u 911 (930) to mi je ono, ultimativni dream car, same nema se para za takvo što 😂😂

Ako nekoga zanima pogledajte si malo RWB od Akira Nakai-a poznatijeg kao Nakai-san, brutalne aute lik pravi.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Ako ima ista gore na svijetu nego kad torx ili imbus podere hrdja i treba ga odvrnuti i kljuc pocne preskakat haha al ti si mu dohako 😁

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A gle ga kakav je plitak. Kud je alat na vrhu zaobljen tu su ga još i plitke glave složili.
Možda da si ga potukel prije pokušaja odvrtanja bi popustil, ali dobro si se i ovak snašel.
Jedino kaj su najvjerojatnije sa razlogom niski, a vidim i konusnog dosjeda... nadam se da buš druge našel. Ili ove jednostavno nazad zašarafiti zavarenim maticama i brusilicu u ruke da se višak odreže.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
Imam ja alat, ali ni grijanje, ni poluga, ni udarni čekić ne pomažu kad vrh navoja viri van rukavca, zahrđa, a šarafi mekani i glava se rastuče nebitno išao na polugu preskočit će, ako udaraš s udarnim nakpn nekog vremena ga podere, pa ubaciš imbus pa opet drndaš dok ga ne razbije i to je to, onda sjekač, ako ne popusti odmah, ni neće.
Nije mi prvi ležaj, to je FAV grupacija 🍻 živjela im općina kako su ga napravil...
Inače ide procedura, špricanje WDom ili penetracijskim sredstvom par dana prije zahvata, onda grijanje pa naglo hlađenje, ako ne popusti odmah, opet grijanje pa na toplo, ako ne popusti ofmah, krkaj dok ne razbije ili ne popusti. Ako otpustim dva, treći odsjećem brusilicom jer navoj se drži samo u glavčini, ako sjebem 2 onda skinem sve dolje, povarim matice i nema da ne ide, em' imaš dobru polugu, em' ga dobro ugriješ varenjem.

Jedino gdje uvijek idu su G7 jer nisu Torx nego 12kutni šarafi, samo grijanje i idu bez problema jer imaju dublji utor, a kad stavljam novi ležaj, obavezno sve sa bakrenom mašću namažem i odmah uzmem 12kutne šarafe ako ne dolaze s novim ležajem.

Na vrh