• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Marka Gedore, a ovo su nasadni ključevi a nek ih zove ko kak hoće i pametuje kolko hoće.

Prilozi

• IMG20230110084957.jpg
    IMG20230110084957.jpg
    38.2 KB · Pregleda: 24
  • IMG20230110085012.jpg
    IMG20230110085012.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 24

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,945
Da još malo.....
Kad na ključevima piše GEDORE, onda UNIOR, TANG i sl......nema gedore!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
@AirBoX
Pretpostavljam da znaš zakaj su u upotrebi šarafi s upuštenim rupama u glavama. Manje materijala, manja težina, puno takvih šarafa manja težina i potrošnja goriva.
Isto je da ostave nepotrebni materijal šarafa da viri izvan glavčine.
Da ovo je kao mudrovanje, ali znao sam bezbroj put najebati kao žuti radi situacija sličnih tvojima. Morali smo živjeti, nisam birao poslove, šarafio sam sve, sve, sve 😖😖😖. Nema tu dobrog savjeta, nema pravila samo tvoja intuicija, vještina i mašta mogu u takvim situacijama riješiti problem i odraditi svašta. 👌

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
Iskreno, ne znam, jer nije moje da mislim zašto je konstruktor to tako osmislio.Moje je da demontiram stari trošan dio i montiram novi, ako se stari ne može popraviti i to je to, a sad jel zbog tih šarafa auto ima 20 ili 50kg manje ili više, nije na meni da razbijam glavu o tome.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Ford fijesta 91 godiste, kad ukljucim ventilator u kabini automatski pregori osigurac. Zna li mozda neko dje se nalazi ventilator, sa koje strane se skida , moram li komplet instr tablu da skidam da bi dosao do njega?

Na vrh