• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,259
Danas sam isao gledati novi peugeot boxer..ono sta me ubolo u oci, taj kombi u muldama nema nikakve obloge vise, samo lak nasprican kak i na vratima...kak iza, tak i napred..
2g na cesti, to je ziva rdja unutra
Nemrem ti reci kaj da kupis...francuzima se elektronika kvari i tope se razvodne kutije, mecke trunu naocigled.....
Fiat, opel, renault i jos neki zgledaju isti samo je znacka drugacka...

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,801
To sam za firmu isao gledati, ne za sebe, u ex firmi su to stalno uzimali, oko 100tkm dolazi do havarije motora, getribe, skupi popravci, od 10ak komada skoro su svi imali te probleme na otprilike isto km.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,473
Neznam kaj su ljudi u Mona Lisi videli, a gde tek Francuski automobili :LOL:
Danas je to sve isti vrag samo drugo pakovanje, za deset let smetje koji god znak da na haubi nosi.

Najnoviji postovi

Na vrh