• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,429
@Frenki F3 uzdaj se u se i u svoje kljuse, nisi ti amater, početnik, ti si "surovi profesionalac". Subaru je drukčiji od "na našim prostorima razvikanih auto marki".
Sve su to samo motori, getribe i oprema unutar lijepo oblikovanog lima.
Subaru ima još "nešto više auto moto duše" u sebi.
Ne mislim vrijeđati nikoga ali Mercedes A klase nije merđo, Audi A2 nije audi da ne dosađujem. Zna se što je Mercedes, Audi, a bome i što je Subaru, zakon za sebe.
Počnite kao obitelj uživati, slobodno mu ponekad stisni gas 👍.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,036
Imaš dva problema umjesto jednoga.
Znam sve , promišljal sam puno o tim problemima ali po takvom ništ ne valja. Imal sam vitaru milhybrid, top autek, doslovno nikakvi problemi. Sinek ima onu x186 skyactive mazdu, isto taj milhybrid, skoro 100000 km, samo redovni servis i ništ. Znam, dugoročno se mora pojaviti neki problem ( baterija , el.motor i sl. )al zato gledam aute sa visokom godišnjom garancijom.
Kod Subarua sam svjestan da za svaki zahvat na motoru isti mora van ali hebemu miša, valjda nebum moral odmah dihtung glave mijenjati jer vidim da im je to boljka. Isto boxeri vole ulje popiti. Ali vidim na netu da taj 2.0 ima i po 300000 milja ( ne km ) bez otvaranja ako se redovito servisira. Isto i cvt mjenjač nije bezgrešan ali sve sam to uzel u obzir.
Više mi je bitan onaj osjećaj sigurnosti, karoserija je jako čvrsta ( iako na prvu tak ne izgleda), podvozje vrhunsko ( za moj pojam ) i fenomenalni osjećaj upravljanja i kontrole auta. Kao da jedan drugoga "osjećate" tokom vožnje. Dva put sam ga testiral, jednostavno me kupil svojom jednostavnošću upravljanja. Mislim da žena ( ako me ne ostavi ) bude postala veliki fan Subarua kad shvati o čemu je riječ.
I šećer na kraju-nema virtualni kokpit. Ima dobre stare pregledne cajgare....

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,972
Kupio si novi auto i imaš garanciju na njega,to je ono najbitnije. Ove priče o potrošnji ulja i vađenju motora za bilo kakav zahvat za sad stavi na stranu i ne zamaraj se sa time. Na hrpu auta(marki) u današnje vrijeme, motor ide van za neki veći zahvat.
Brat ima Imprezu 1.5 sa nekih cca 250tkm i u zadnjih 8 godina koliko je kod njega, ni jednom nije dotakao ulje u 10000 km niti vadio motor van. Ustvari jedini kvar koji je imao bio je ne ispravan termostat. Ostalo pali vozi, jedina mana je slab motor.

Najnoviji postovi

Na vrh