• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,442
Da i?
I dalje je prvo točno (uostalom doma nemam ni jednog mlađeg), a drugo nije (tehnološki) daleko od toga... a niti cijenom (Spring s poticajem se mogel nabaviti za 10-tak t e).

Kaj bu sutra, ne znam - samo mijena stalna jest...
Znam da su mi se dizeli oduvijek sviđali (još od G1) i zauvijek budu, a vozil bum ono kaj si mogu jeftino priuštiti.
40...50t e dati za auto mi je van pameti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,804
I ništ.

Prvi dan nije bilo interesa za "nove" aute.
Drugi dan su apetiti porasli pa bi "novijeg"
A treči dan je dobar i stari.

Htel sam reči da si ko meteorolog :ROFLMAO:

(uostalom doma nemam ni jednog mlađeg
A kaj ja imam, malo me sramota voziti se u tome ali kad se sjetim da u iduče dve, tri leta samo registraciju imam trošak...... Nema boljeg.
Gledam ja, ali nisu još napravili takvog kakvog bi ja štel. Mlad, jeftin, održavan, komforan, svaki dugmić na svome mjestu, kuka, vitlo.....

40...50t e dati za auto mi je van pameti...
Ja bi dal, kad bi imal.
Ko ga jebe, jednom se živi a taj bi mi ionak bil zadnji.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,899
Nisam preveč mjerodavan, ali da makar unazadim temu 🫣, ja sam za prošli novi auto odabral črlenoga bombončeka, z trojim vratima i nagrađenim hit motorekom. Moja je draga hladnokrvno rekla, moj novi avto mora meti četeroja vrata, ja se ne mislim unukima zdigati dok idu vun z avta i moj avto mora meti motor bar 1,4. Ajde, ajde pa vezda Vi zberite v dučanima.
Peljal sam ih na probnu vožnju z avtom iznad platežnih mogućnosti, valjda sam položil probnu vožnju, si smo bili zdravi i živi, a supruga je z zadnjega sica progovorila, ak očeš kupi si toga, ima su opremu koju očeš. I tak smo se vozili 11 i pol let.
Onda se moja draga zmislila, ja očem novoga avta.
O sve ti hebem, kaj pa ve? Ima ona i favorit boju, o jeee. Dobil sam privilegiju, ti zaberi ostalo. Onda sam si ja zebral motora i jasno Vam je četeroja vrata i vozimo se več prek 2 lete.

Evo i malo ozbiljnosti za kraj eseja: oba dva, oba dva preteruju i @ZJ i @MUHA i jeden i drugi bi rado vozili mladu vozilicu, a dok nejde i "jalšev" zgovor im je dober. Jalša Vam je drevo, službeno mislim joha, tak nekak. 🥂🍷 Najte mi prosim Vas preveč zameriti.
Koji je najbolši avto, pa novi, nije Ford 😉🫣🤭🥂🍷

Najnoviji postovi

Na vrh