• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
112
Pozdrav svima, imam jedno pitanje za vas iskusne koji se kužite u aute.Radi se o tome da sam išel gledati jedan auto koji bi možda kupil,probal sam ga voziti i nisam primjetil da kucka nekaj ili lupa, probal sam kuplung, ubrzati ne lupa ništa i ne proklizava na štangi od ulja ne baca ulje nit ne dimi,sve mi se čini dobro jedino kaj me brine to kaj otvorim čep od ulja čep dosta skače,pa nisam siguran jel to OK ili je već za servis, radi se o Audi A3 2009 godina 2.0 tdi. S line. Auto je od poznanika nije od švercera.Hvala svima.

Najnoviji postovi

Na vrh