• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,686
Ja koristim Waze nekoliko godina.
Ja bum sad malo zločest, znam da bum. Nadam se da mi nebuš zameril ;)

Tam u onoj drugoj temi se malko buniš na nesavjesne vozače i čezneš da milicajac bude na svakom čošku, motoristi su skužili kako radi kamera ovaj je brz, ovaj skreče a ne gleda.... a s druge strane i sam koristiš Waze da te upozori i sigurno pogledaš gde je kamera i kam gleda, ako ti je mjerila u dolasku čim prejdeš stup ideš za deset brže, kak i ja, kak i večina nas.
Da smo savjesi vozači nebi waze koristili, ali nismo čim ga koristimo.

Još jemput, naj kaj zameriti, ali ja to tak vidim pa sam moral napisati

Ja još uvijek nisam shvatil poantu tih silnih kamera koje svi (ili večina nas) traži okom na cestama na kojima neznamo gde jesu i u isto vreme to oko nije učesnik u prometu.
I još su nam omogučili znakove i aplikacije da ih nađemo.....
Ko da na cestama nema dovoljno kojekakvih znakova, reklama....koje također skreču pogled vozača sa ceste.

Kaj se tiče anti radara, jammer je zakon za sve vrste radara, čaki za presretač, ali nisu ni oni bedasti i ne tresu više uređaj jer misle da su se pokvarili ....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,047
Primijetil sam da Waze često ne javlja unaprijed ako je kamera postavljena u tvojem smjeru (da odlaziš od nje) već javljs ak ideš prema njoj.
Uostalom, svagdje su znaci za nadzor brzine.
A glede zasjeda...ljudi bi trebali prijaviti ak vide, ali to rijetko čine, baš kak i davanje žmigavaca. Primijetil sam da nema ni "kulture" blicanja.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,507
Waze koristim rijetko jer navigacija u ruralnim krajevima često vodi na kaldrme i čudne rute, a kamere javlja samo kad prekoračim brzinu. Ako vozim po PS-u, šuti kao pi*da, a ja se zamislim ili zapričam, dam gas i uslika me jer na ekranu nema ništa. CamSam mi je preporod, uključuje se automatski čim se spoji na BT, ne moram ni vaditi mobitel, i 100% je precizan da ne znam kako vozim. Kad trebam i navigaciju, uključim HERE We Go pa mi CamSam bude iznad kao widget.
Onda je problem negdje ispred, odi po lajtungu.
Odustajem, kažem odvrnuo sam gumeno crijevo i ništa ne curi kad stišćem kočnicu, isto i kad kresnem mašinu. Dalje idu dvije metalne cijevi prema sredini auta, onda naprijed i kod katalizatora se gube pod zaštitama. ABS blok je zabijen da ne mogu do njega bez velike dizalice i skidanja cijele obloge motora, možda i branika. Odvezao sam ga sad kod mehaničara, vrijeme curi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,686
glede zasjeda...ljudi bi trebali prijaviti ak vide, ali to rijetko čine, baš kak i davanje žmigavaca. Primijetil sam da nema ni "kulture" blicanja.
Koji ljudi? Toga više nema, svako svoju rit gleda, a tuđoj muki se smije...
Žmigavci, blicanje.... to ubrzano troši ionako preskupi led, a tam nema bum zamjenil feder na žarulji... u lampi je sve, a lampa kosta ko moja lađa ;)

Najnoviji postovi

Na vrh