• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
896
Ne znam za Ameriku, ali znam za Rusiju da često nemaju nikakvu signalizaciju pa tko jači, taj kvači. :ROFLMAO:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,575
Ako se B i A trkneju, tko je kriv? Čini mi se da je nekad u auto školi bilo za takvu situaciju rješenje dogovorno. Ali to je bilo u neka druga vremena kad su se ljudi znali dogovoriti.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
896
Postoji pravilo desne strane koje vrijedi kad nema signalizacije. Vozilo B nema nikoga s desne strane pa ono kreće prvo, zatim C pa A.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,730
BCA, dogovorno je kad su četiri vozila na svakoj cesti u raskrižju. Vozilo B ide prvo jer ono sa desne strane nema vozilo.

Najnoviji postovi

Na vrh