Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,508
Misliš na selen blokove? Za ublažavanje vibracija na VJ klime?
Dobre klime to ne trebaju ☺️Misliš na selen blokove? Za ublažavanje vibracija na VJ klime?
Zar seleni imaju navoj? Mislio sam da je samo rupa unutra...Misliš na selen blokove? Za ublažavanje vibracija na VJ klime?
Jesi li siguran da ta navojna šipka ne prolazi kroz gumu? I ja sam sinoć brzinski pregledao Silux i naletio na ovo...Možda nosači getribe od mekog starijeg Bmw-a poput ovog: Nosač a ima i baš namjenskih nosača s više dimenzija tu: Nosači kilera
Ovaj je od Bmw-a, iz prvog linka. Na toj stranici imaš više toga, evo ti link na poredane po cijeni pa pregledaj. Neki imaju dimenzije, na nekima ne piše. Sličnu ponudu imaju i domaći prodavači autodijelova. Ovo nije reklama za bilo koji webshop!
View attachment 79015
To ti je susret alfista.. Nekaj si pomiješal 🤭😀
Eno moja samo stavljena na nosače, bez ijednog vijka spojena na njih od 2010. Preživjela i potrese nit trese nit vibrira, a radi cca 250 dana godišnje bez prestankaA ak se klima klima?
A ne,ipak BMW susreti.To ti je susret alfista.. Nekaj si pomiješal 🤭😀
Da ta (kak veliš navojna šipka) prolazi kroz gumu, onda guma nebi imala svrheJesi li siguran da ta navojna šipka ne prolazi kroz gumu?