• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
788
Možda nosači getribe od mekog starijeg Bmw-a poput ovog: Nosač a ima i baš namjenskih nosača s više dimenzija tu: Nosači kilera

Ovaj je od Bmw-a, iz prvog linka. Na toj stranici imaš više toga, evo ti link na poredane po cijeni pa pregledaj. Neki imaju dimenzije, na nekima ne piše. Sličnu ponudu imaju i domaći prodavači autodijelova. Ovo nije reklama za bilo koji webshop!
nosac-mjenjaca-lijevi-desni-s2220025-bmw-3-e36-0ad742238cde556443a8aa2d1a29a5f6.jpeg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,075
Ova slika je mogla nastati samo u Bloku 64 na Tošinom bunaru nakon kaj su rasčistili ostatke tvornice imt :giggle:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
984
Misliš na selen blokove? Za ublažavanje vibracija na VJ klime?
Zar seleni imaju navoj? Mislio sam da je samo rupa unutra...

Možda nosači getribe od mekog starijeg Bmw-a poput ovog: Nosač a ima i baš namjenskih nosača s više dimenzija tu: Nosači kilera

Ovaj je od Bmw-a, iz prvog linka. Na toj stranici imaš više toga, evo ti link na poredane po cijeni pa pregledaj. Neki imaju dimenzije, na nekima ne piše. Sličnu ponudu imaju i domaći prodavači autodijelova. Ovo nije reklama za bilo koji webshop!
View attachment 79015
Jesi li siguran da ta navojna šipka ne prolazi kroz gumu? I ja sam sinoć brzinski pregledao Silux i naletio na ovo...

Samo vjerujem da je ta guma tvrđa od ove za BMW.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
514
A ak se klima klima?
Eno moja samo stavljena na nosače, bez ijednog vijka spojena na njih od 2010. Preživjela i potrese nit trese nit vibrira, a radi cca 250 dana godišnje bez prestanka

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
984
Pa pitam da budem 100% siguran što uzimam jer sam vidio nešto slično gdje šipka ide kroz gumu, a onda se guma stavi u šasiju.

Najnoviji postovi

Na vrh