• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
378
Gumica za brisanje greški...cca13 eur i šljaka :)...no to ne znači da se kvar popravil. Focusa zeza instr.ploča, to im je mana.
1000144386.jpg 1000144387.jpg

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,393
Po meni dost dobro izgledaju za replike. Jedino su teške u pm..
Možeš ih normalno vozit i ić na tehnički, jedino ne možeš s njima atest radit..
Osim ako imaš papire za atest. Ja sam dobil papire i uspio sam atestirat 17 cola.
Ti gledaš te sa linka?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,566
@Matija_E30 koje su to felge?
Jesu ove čemu?
Jel rade probleme na tehničkom ili prolaze sve felge? Mislim na felgu i proizvođača, a ne na dimenzije.
Ako te zanima Japan Racing, ovdje je dosta povoljno, a roba je dobra 👌🏻 BTW povrati i zamjene općenito ili oštećene robe ide bez problema.

Posljednje uređivanje:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,675
Bas te s linka bi uzeo, s ovog drugog linka su par € skuplje ali je dostava i vijci gratis...
Bitno da na tehnicki mogu bez problema, dimenziju guma nebi mjenjao.

Najnoviji postovi

Na vrh