• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,548
Ne može ti naplatiti ako ju plaćaš. I zena i ja imamo oryx.

Tako se i kolegici pokvario auto na krckom mostu. Pa su je oderali skoro 2000 kn...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,455
Ako ju plaćaš je druga stvar, ali opet je znači plaćena, pitanje samo koliko, a da je dobra stvar naravno da je, pogotovo tko puno putuje.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,548
Oryx Europa je mislim 50e godišnje. I s policom je pokriveno bilo koje osobno vozilo u kojem se vlasnik asistencije nalazi.

Žena I ja napravimo 25 000 - 30 000 km godišnje i ja smatram da se isplati. 3 puta sam ih zvao u zadnjih cca. 10 godina koliko dugo ih plaćam i smatram da sam ovako prošao jeftinije.

Nastavno tko nejde dalje od kuće. Tj. Tko rijetko putuje da se ne isplati s financijske strane. Ali nije sve ni u novcima.

Najnoviji postovi

Na vrh