Idem nam u dućan!Nije tolko do kocke, kolko je do mene 😅
Ja sam malo včera zadriftal dok sam išel iz podruma van. Na moju nesreću tu tranziciju je primjetila žena tak da sam dobil par kaznenih bodova i nisem se uspel kvalificirati u završnicu.Ima koga na driftu?
Klasičan problem kod njih. Nebitno jel su lijeva ili desna, zadnja su večinom problem.Na golf 4 su mi se zaključala zadnja lijeva vrata, prošli tjedan je samo nekad zatajilo, pa je iz drugog pokušaja otključalo. Sad ne reagira...
Ima koja fora za otključat?
A da si kod sosede?Ja sam malo včera zadriftal dok sam išel iz podruma van. Na moju nesreću tu tranziciju je primjetila žena......
Svaka čast. Ti kao da si učio zanat od onoga iz HSS-a kaj se specijaliziral za vađenje autoradija.Ma samo tapecirung skini i "obij" sam svoj auto 😅😂
Ako imaš preklopna sjedala, trebao bi moći sa 'L' toraxom prvo ovaj koji možeš bez preklapanja, pa drugi kada skloniš klupu, ako ne možeš, onda "Moraš frende - na silu, na silu!" 🤣🤣 Vuci ga i preskočit će ga, normalno, možda sjebeš koju klipnu, ali što bi rekao deprozepam terapeut iz "Čekaj me, ja sigurno neću doći" - "To ja mogu da ti sredim". Imam još jedan komplet paket klipni za tapecirung pa ti mogu poslati 😋