• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,506
31.5 sam na jednom humanitarnom meetu. Ovom prilikom pozivam i ostale 😉

Prilozi

• Screenshot_20250507_100704_Facebook.jpg
    Screenshot_20250507_100704_Facebook.jpg
    39.2 KB · Pregleda: 21
  • Screenshot_20250507_100711_Facebook.jpg
    Screenshot_20250507_100711_Facebook.jpg
    28.4 KB · Pregleda: 22

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,376
Oni su još ranjicu po pesku vlekli kad sam ja na "suho" pral auto.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,506
@lijeskakc bitno da je zona ispunjena i apex pogođen.

Pitanje za mehaničare. Na golf 4 su mi se zaključala zadnja lijeva vrata, prošli tjedan je samo nekad zatajilo, pa je iz drugog pokušaja otključalo. Sad ne reagira...
Ima koja fora za otključat? 🤔

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,376
Na golf 4 su mi se zaključala zadnja lijeva vrata, prošli tjedan je samo nekad zatajilo, pa je iz drugog pokušaja otključalo. Sad ne reagira...
Ima koja fora za otključat?
Klasičan problem kod njih. Nebitno jel su lijeva ili desna, zadnja su večinom problem.
Probaj ih na prevaru otključati, a ako ne uspiješ onda se oprosti sa tapicirungom na vratima.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,677
Jesi 100% siguran da su zaključana?

Da nije childlock ili sajla odjebala, a vanjska također, bilo je i takvih situvacija. Desilo se par puta dok sam bio "ponosni" vlasnik bele strele 🤣🤣

Možeš probati sa zubarkom/kukicom kad povučeš vanjsku kvaku ugurati unutra pored onog plastičnog kurčića i pecati sajlu pa dva puta vući da otključa i otvori, ili štangicu povući, ako je baš zaključano, onda tapecirung ide dolje.

Vjerujem da znaš kako se skida, pa neću palamuditi, jedino ako ne možeš doći do donjih toraxa, vuci ga prema van, preskoči ih tapecirung bez beda. 😉

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,506
Zaključano je.. znalo mi se desit već par puta, al sam onda ponovil radnju s zaključavanjem i otvorilo je..
Kad potežem nutarnju ručicu diže pipac i čuje se tamo do vanjske brave kak se nešto giba..
Probat ću danas još lupanjem. Možda pametniji popusti 🤣
Ili ću probati sam skinuti tapicirung, sad si me malo razveselio oko ovih donjih torxa, ja mislio da je to veći problem.
Valda će mi sjedala tolko dozvolit

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,085
Po opisu bih rekao da je ovaj slučaj pa sretno svakako...

I detaljniji video od istog autora...

Probaj izvana jače stisnuti vrata pa onda zaključavaj/otključavaj na daljinski, možda popusti da ne moraš rezati lim.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,677
Ma samo tapecirung skini i "obij" sam svoj auto 😅😂

Ako imaš preklopna sjedala, trebao bi moći sa 'L' toraxom prvo ovaj koji možeš bez preklapanja, pa drugi kada skloniš klupu, ako ne možeš, onda "Moraš frende - na silu, na silu!" 🤣🤣 Vuci ga i preskočit će ga, normalno, možda sjebeš koju klipnu, ali što bi rekao deprozepam terapeut iz "Čekaj me, ja sigurno neću doći" - "To ja mogu da ti sredim". Imam još jedan komplet paket klipni za tapecirung pa ti mogu poslati 😋

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,424
Ma samo tapecirung skini i "obij" sam svoj auto 😅😂

Ako imaš preklopna sjedala, trebao bi moći sa 'L' toraxom prvo ovaj koji možeš bez preklapanja, pa drugi kada skloniš klupu, ako ne možeš, onda "Moraš frende - na silu, na silu!" 🤣🤣 Vuci ga i preskočit će ga, normalno, možda sjebeš koju klipnu, ali što bi rekao deprozepam terapeut iz "Čekaj me, ja sigurno neću doći" - "To ja mogu da ti sredim". Imam još jedan komplet paket klipni za tapecirung pa ti mogu poslati 😋
Svaka čast. Ti kao da si učio zanat od onoga iz HSS-a kaj se specijaliziral za vađenje autoradija. (y)

Na vrh