• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,451
Ufff, kad sam videl ovu srednju sliku splašil sam se kakav je to trozubac, kad ono ipak dobra stara ljepotica sa propelerom...
Čestitam (y)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,562
Heveš pleh, pokaži neku deklu... ;)
Čudno me gledaju dok slikam sam svoj auto, kajpak da slikam i puce okoli 🤭🤣

@MUHA hvala.. Ubiru se plodovi višegodišnjeg ulaganja i odricanja.
Ve je vreme za uživati, klima do kraja na zdeno, ventilator na 1. I lagano 😀

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,451
Čudno me gledaju dok slikam sam svoj auto, kajpak da slikam i puce okoli 🤭🤣

@MUHA hvala.. Ubiru se plodovi višegodišnjeg ulaganja i odricanja.
Ve je vreme za uživati, klima do kraja na zdeno, ventilator na 1. I lagano 😀
Iskusil sam ja na svojoj koži kak to ide kad ideš prema autu i moliš ljude da se razmaknu da možeš uči u njega, a neki dan balavca pitaju na parkingu jel slobodno slikaju njegovu muku i odricanje...... nema do tih starih krampov koji imaju dušu ......
I za lepim fičekom glavu okreču ;)

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,708
Bija bi bencin jer imam 1.8T na lageru za ugraditi, ali nemam školjku od benzinjare, samo orači. Mislim da se to ave prepraviti, ali... 👮‍♂️

Da mi je naći Jettu Mk2 ili čak i Mk3 da je bencin, mmm to bi mi bilo top. Imam Caddy mk2 bencin, ali malo je trulex pa mi se ne da zaje, a uz to ne znam kako bi stao s njim jer teško i R15 ide gore, a da nije kao na onoj stvari za voziti, a to ograničava veličinu diska i moć zaustavljanja, pogotivo jer je iza doboš, iako se da odraditi konverzija, a to bi sve skupa dugo trajalo, a s mojom količinom slobodnog vremena, pitanje dali bi ikada ugledao registraciju i legalnu vožnju.

Ali kako god, složit će se već nešto zanimljivo. G2 je za početak, pa kako bude haha.

Za BMW i momke sam se šalio, ne volim baš BMW toliko 🤣🤣

Na vrh