Mislil sam na tvrdu plastiku (Corsa D ju ima, ali ne cvrči)O bi se prevario, naša Corsa E nema cvrčave plastike😉, tast ima Mitsubishi ASX istog godišta ko i Corsa ali interijer cvrči ubi bože
Mislil sam na tvrdu plastiku (Corsa D ju ima, ali ne cvrči)O bi se prevario, naša Corsa E nema cvrčave plastike😉, tast ima Mitsubishi ASX istog godišta ko i Corsa ali interijer cvrči ubi bože
Ja se nebi baš složil sa tvojim riješenjem.Ja to riješavam M+S gumama koje su cijelu godinu na autu
Naguzili su poslje i sucaUff, al ga naguzi![]()
Ma da, dobije on paletu sjemena, IBC 1000 L goriva (ili vode) a ponekada i kotač od traktora u kištru, pa se onda veselo kurčim kroz selo. Ili je kištra puna alata, a zadnja vrata služe kao radni stol. Naravno ide se i u trgovinu sa tim autom. Praktički to mi je jedino vozilo koje imam stalno na raspolaganju. Nemam pojma koji drugi auto bi sve to mogao zamijeniti, a da ga opet mogu koristiti za svakodnevne potrebe.Ja se nebi baš složil sa tvojim riješenjem.
Veliš 99% si na cesti, predpostavljam da pošto vodiš brigu o potrošnji guma to čak nije ni makadam nego je asfalt?
Prijatelj moj dragi, taj tvoj "terenac" ti služi samo za kurčenje, a za drugo ti ga je šteta.
Za ovo od Rumunjskog Francuza ni kapice na ventilima ne koriste.
Imam u blizini neke lovce koji baš imaju pickupove sa gumama za teren, to nije za slušat kada prođu kroz selo a kamoli da to slušam u kabini 400 - 500 000 km (koliko se nadam da bi auto mogao biti kod mene). A i pitanje je kako se to ponaša na mokrom autoputu kod 120 km/h. Ova kombinacija koju imam sasvim mi je OK, mislim (ako se dobro sjećam) da sa ovim autom nikada nisam ostao u polju da me trebalo izvlačiti van. Naravno u polje idem kada se može. A ovi filmići koje tu stavljaš nije to više za mene, jednostavno ne vidim smisla da namjerno idem u takve situacije sa autom, u RL mislim da je to bolje izbjeći ako se može. Njima i trebaju vrhunske gume za teren, ali ja se ne bavim natjecanjima nego mi auto mora služiti za sve, a sigurno da 99% kilometara je napravio na asfaltu (jer drugog auta nemam). Bitnije mi je da se guma dobro ponaša u brzini - nego da me izvlači iz blata do koljena (jer ako baš moram u polje po takvom onda idem traktorom, ali najbolje je taj dan spavati doma).U tom slučaju moja isprika, ali ja bi njemu ipak stavil neku bolju gumu od zimulje pa da bude terenac i da se između ostalog kurčim, jer izgleda da ipak nije baš 99% na tvrdom
Znam, veča potrošnja, buka, bolje uništi ovjes, ali velim, izgleda da je to ipak pol pol.
Edit
Izvini još jednom, sad sam se sjetil da si ti onaj kaj nježno manometar za pumpanje guma na zemlju spušta.