• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,375
Znam da je Beren na svoju gold seriju davao 3 godine ako se ne varam.
Ali njih više nema u Karlovcu 😉
Sve ove kan sam gledao imaju 2 god. garanciju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,189
Topla (rekli bi ovi moji sa brdačka Topola) ti ima garanciju 36 mjeseci.
A Baren samo 24 mjeseca.
Barem je tak u kod mene u dučanu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,490
@mtd001 prvo da napomenem da nisam nikad koristio akumulator Continental, ne znam mu ni dobra ni zla.

Osvrnuo bi se na činjenicu da je došlo vrijeme kada je jako teško nekome dati preporuku za novi akumulator, samo na osnovu podatka trebam za Focus, Fabiu, Ceed ili npr Golf. Nepoznanica je da li za benzinac ili diesel, akumulatori su različiti. Ako auto ima tzv start-stop akumulator je drugačiji i još skuplji.
Da ne duljim.
Od @MUHA - e spomenuta topla je meni poznata robna marka i tu preporuku mogu podržati, uz uvjet da kupac mora znati za koju vrstu i namjenu akumulator mora odabrati.
Došlo je vrijeme da nije u cijeni i garanciji sve, moramo paziti i na prethodno spomenute činjenice.
Oprosti što sam se možda nepotrebno uključio, a zapravo nemam odgovor na tvoje konkretno pitanje.

Najnoviji postovi

Na vrh