• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,118
Exide mi samo 72 ah paše po dimenzijama,a i kraća garancija. Trgovac u Berenu mi je preporučil yuasu,jer veli da je njemu exide riknul 2 mjeseca nakon garancije. A cjenovno su tu negde

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,383
Odluka je pala i kupljen novi. Na testeru stari na 61 posto i 12,4 napona nakon pol vure vožnje . Bil je bosch 72 ah,sad je uskočil ovaj na njegovo mjesto
Ima neko iskustva s tom markom ?
View attachment 86904
Barem ima 3 godine garancije, žena ga ima u Corsi ali je crni i AGM je, četvrta godina mu ide.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,215
Ja sam imal nekad davno otrgel par dana bez birtije nebi li si kupil Barena.
Joj koja je to sreča bila jer su akumulatori bili na glasu.
Ali nije sreča dugo trajala, malo po isteku garancije je umro.

Tak i ta Yuasa. Ako je motorič dobar i veselo pali potrajala bu dugo. Ako nemaš sreče onda ni u idealnim uvjetima bude brzo dosla kraju.
A ako imaš baš ono ludu sreču onda bu taman tu zadnju zimu ispustil dušu pa buš dobil novog koji bu opet par let služil.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,215
Takav da.
Ja sam takav akumulator imal pred 10, a možda i više let. Taman kad ga je lokalni diler počel uvažati kao vrhunski proizvod.
Pošto je on bil naš poslovni partner sljepo smo mu sve vjerovali....
Ne velim da ga mučil nisam na kojekave načine.

Mislim da je u to vreme on imal najdužu garanciju i da je ona bila 3 godine.

Najnoviji postovi

Na vrh