Na brzinu sam našao ove informacije:
Specifikacije View automobil Kia Sorento I Redizajn LX 2.5 AT 170 HP 5 vrata SUV 2006. Podaci o uspješnosti, Odnosu na performanse konkurenata.
kia.drive.place
Ovo je copy paste:
Motor Kia Sorento 2.5 CRDi iz 2007. godine pripada
Euro 4 (Euro IV) normi.
Specifikacije Euro Norme
- Model motora: Diesel, 2497 cm³, s izlaznom snagom od 125 kW (170 KS), što odgovara redizajniranom modelu Sorento koji se proizvodio od 2006. do 2009. godine.
- Emisijski standard: Prema podacima Jomologia.hr, ovaj model zadovoljava Euro IV normu emisije ispušnih plinova.
- CO2 emisija: Specifična emisija CO2 za verziju od 125 kW iznosi 209 g/km, prema istom izvoru.
- Prethodni modeli: Raniji modeli (2002.-2006.) s motorom od 103 kW (140 KS) pripadali su Euro III normi.
Vaš automobil, s obzirom na prvu registraciju krajem 2007. godine, vrlo vjerojatno ima motor snage 125 kW koji udovoljava strožoj Euro 4 normi, koja je bila aktualna i obvezna za nova vozila u to vrijeme.
Odgovori AI-ja mogu sadržavati pogreške.
Saznajte više
završetak copy paste.
Moj nekakav brzopotezni zaključak bi bio: da je netko od službenih osoba bio jako nepažljiv kod izrade tvoje knjižice vozila, ili prometne, jer je fulao i šefa i stanicu.
Moja ti je preporuka da odeš što prije u stanicu za tehnički pregled, ukažeš im na problem i na očigledan njihov propust, te zatražiš ispravak podataka, najbolje u vidu izrade nove, ne brljane knjižice.
Nikakav Euro II.
Definitivno si mislim da nisi ti kriv ništa, "nisi znao" a ne znati još ne spada u grijeh

.