• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

atpt

Novi član
Tu od
17 Velj 2026
Poruka
15
Manova je glava
Imam 6 komada 22-23g i nisam zadovoljan
Prema staroj liniji 14-17 god. Drastično slabija kvaliteta

Posljednje uređivanje od moderatora:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,035
Idem po auto i na kraju spletom nesretnih okolnosti ne dobim svoj...
Sad imam testni Cityray...da vidimo malo kak i to ide 😁

1000031887.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,425
Možda se i predomisliš u međuvremenu, tražiš novce natrag jer to nije što si mislio da je pa uzmeš neki Das Auto... :)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,671
Na žalost, nemaju više baš kaj ponuditi...ubili ih kinezi...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,425
Nisam rekao da mora biti novo, novo je sve krš. Iako VW-u polako dolazi iz guzice u glavu, vraćaju fizičke tipke dok Mazda recimo je nedavno prebacila sve na touch. Imaju dobar dizel šestak, a unutra tablet na kotačima.

I zašto ovo nije pod automobilima? :)

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,035
Nebum se predomislil...ovo kaj vozim je klasu nize od ovoga kaj uzel...das auto ne mislim voziti (osim na poslu jer.moram) ...
Moj nema sve na touch, ima fizicke tipke...
Ovaj ima sve na touch i to mi se uopce ne dopada...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,225
Možda se i predomisliš u međuvremenu, tražiš novce natrag jer to nije što si mislio da je pa uzmeš neki Das Auto... :)

Nisam rekao da mora biti novo, novo je sve krš. Iako VW-u polako dolazi iz guzice u glavu, vraćaju fizičke tipke dok
Samo za ljubitelje "fizike" u automobilima.

314e4205e464017fc5d20e5b67ee8141.jpg
b37f6ce1a8ac1729e2a11426355b2eaf.jpg

:ppozdrav: ;)

• Like
Reactions: ZJ

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,425
Ima više godina kako sam za mobitel kupio tako neku retro slušalicu, rekao bih 10-15 godina, samo sa 3,5 mm jackom i tipkama za javljanje i glasnoću.

1774624414339.jpeg

Mobitel mi je bio u jednom džepu od jakne, a slušalica u drugom. Vozio sam auto i iz za*ebancije pričao preko takve slušalice. Pandur na motoru me vidio straga preko retrovizora i zaustavio, prasnuo u smijeh i dao mi kao neku opomenu jer me drugačije nije mogao kazniti, po zakonu sam ipak koristio "slušalicu" za razgovor. Pozdravili se i svatko svojim putem.

Ne znam gdje mi je više ta slušalica, mobiteli su kasnije promijenili TRRS standard pa više nije bila upotrebljiva zbog krivog pin-outa na 3,5 mm jacku (CTIA vs OMTP). Može se kupiti nova jer i dalje imam 3,5 mm utor u mobitelu, ali sad sam mahom na bluetoothu pa više nije ni bitno. :)

Najnoviji postovi

Na vrh