• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,676
Cam sam ti ne daje zvuk van ako pricas na mobitel preko blutootha.
Prilicno je pouzdana ali sam vec oguglal.na njenu zvonjavu pa cesto ne usporim

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,514
Meni svira bez obzira što slušam, ali sam stavio da uvijek ide na zvučnik mobitela jer mijenjam aute pa mi često radio bude isključen, a mobitel se svejedno spoji na njega radi poziva.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,546
Upravo sam primio SMS poruku, da imam evidentiran eprometni prekršaj, pa moram kliknuti na link, pa ovo pa ono. O, kak da ne bi, pogotovo dok vidim broj telefona.

Prvo sam blokirao broj, onda istražio kome pripada. Pozivni broj pripada Italiji, tamo nisam sa svojim autom bio više od 30 godina.
Što smo bili po Italiji bili smo izletničkim autobusom, a vozio ga nisam :ROFLMAO:.
Napadaju iz dana u dan iz svih komunikacijskih kanala, da se netko upeca.

Ne nasijedajte ljudi.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,514
Meni jučer stigao upit za gume na Viber, nakon par poruka skužim da je scammer. Probijaju zaštite na sve strane, džabe skrivanje broja.

Najnoviji postovi

Na vrh