• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,088
Ja ja naritlih, noviji petrol nema Dpf ali ima GPF iliti OPF,nije gov*o nek se pas posro.
Senzora i sondi isto ko i u diesel,sreći nema kraja kad kupiš 170-180ks upakovanih u 0.8 ili 1.0 3cylinder motor sa turbo lader, 🤭.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,533
Imal sam samo 3 modela u užem izboru kad sam auto mijenjal. Toyotu corolu Cross 2.0 hev,Mazda cx-5 2.5 i Subija Crostrecka 2.0hev...svi imaju prednosti i mane (baterija npr.)ali za turbo sa 3 cil nisam htel ni čuti... (bez da koga vrijeđam)
Na kraju, bude vrijeme pokazalo...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,164
Do kad budu više gurali ta mala sranja???
Zadnje sam vozil...sram me reći kaj...hibrid, 3-cil, 1,2lit, 130 ks...
gov*o koje nemre krenuti z mjesta bez gasa bar od 2000...a nakon šaltanja cuka u drugoj brzini.

J...o ih onaj koji je izbacil dizele, s kojima moreš bar normalno krenuti z mjesta...

Z druge strane, a kaj normalno se uopće može kupiti novo???

Najnoviji postovi

Na vrh