P
Pike
Guest
pozdrav svima,
kad sam kupio kucu prije 5 godina u njoj sam pronasao Partner samohodnu kosilicu model 355d.
pogoni ju četverotaktni B&S motor od 4,5 KS.
Stajala je na vlagi barem 5 godina i nije bas ostavljala neki dojam. No ubrzo nakon otkrica pod laganim utjecajem alkohola, šogor i ja se išli kladiti tko će je prije upaliti. obavio sam brzinski pregled (pogonska remenica je bila trula,ali isto tako manje bitna ). ocistio svjecicu, ulio ulje u karter, natoci benzin i sve je bilo spremno za igru. meni kao gazdi je dopala cast da idem prvi. duboko udahnuh, stavio čok i prvi potez spage......
i ona radi!!!
iz prve! sogi je opal na rit od cuda a ni ja nisam bio daleko. sve u svemu zamijenio sam i remenicu i do sada sam se stvarno nakosio.
kosilica radi i dalje ali bih trebao malo ju servisirati.
1. curi joj ulje - pretpostavljam dihtung na karteru
2. kad se natoci gorivo do vrha curi i benzin - rezervoar? dihtung rasplinjaca?
3. gas sajla ne gasi motor kad je pustim - nova sajla?
ima netko ideju koliko ce me kostat servis?
kad sam kupio kucu prije 5 godina u njoj sam pronasao Partner samohodnu kosilicu model 355d.
pogoni ju četverotaktni B&S motor od 4,5 KS.
Stajala je na vlagi barem 5 godina i nije bas ostavljala neki dojam. No ubrzo nakon otkrica pod laganim utjecajem alkohola, šogor i ja se išli kladiti tko će je prije upaliti. obavio sam brzinski pregled (pogonska remenica je bila trula,ali isto tako manje bitna ). ocistio svjecicu, ulio ulje u karter, natoci benzin i sve je bilo spremno za igru. meni kao gazdi je dopala cast da idem prvi. duboko udahnuh, stavio čok i prvi potez spage......
i ona radi!!!
iz prve! sogi je opal na rit od cuda a ni ja nisam bio daleko. sve u svemu zamijenio sam i remenicu i do sada sam se stvarno nakosio.
kosilica radi i dalje ali bih trebao malo ju servisirati.
1. curi joj ulje - pretpostavljam dihtung na karteru
2. kad se natoci gorivo do vrha curi i benzin - rezervoar? dihtung rasplinjaca?
3. gas sajla ne gasi motor kad je pustim - nova sajla?
ima netko ideju koliko ce me kostat servis?