A
antonio3333
Guest
Bok. citam forum, svi hvale nove balirke a mene zanjima koja je bolja balirka sa gurtama ili sa valjcima. radimo oko 120 bala sjenaze, a kad bi kupili balirku radili bi okrugle bale sjena i slame.
antonio3333 kaže:Bok. citam forum, svi hvale nove balirke a mene zanjima koja je bolja balirka sa gurtama ili sa valjcima. radimo oko 120 bala sjenaze, a kad bi kupili balirku radili bi okrugle bale sjena i slame.
antonio3333 kaže:Vidim ljepa balirku imas bogec.aj mi reci de si ju kupel ,koji je to model. dobar ti je mf ja imam jd 80 konja , dali je to dosta da ju ozmekne. kak voziš bale doma?
antonio3333 kaže:e tak i ja vozim bale. cul sam da znaju kupiti jeftino samoutovarnu prikolicu izvade sve iz nje i gore stanu 3 bale.kod nas je baliral tip isto sa galignanijevkom, ali to je bila neki prvi model koko sam ja svatl njega, žute boje imali su omatac kak imas i ti. ja mislim da je taj omotac najbolji za tu cjenu jer ovi ostali bacaju bale sa pola metra pa se bala voli prepiciti. e jos sam te stel pitati kak si prosel sa kapitalnim ulaganjima i balirku si uzel na kredit ili u kesu? ak se smije znati