• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Balirke marke Claas

• Temu pokrenuo Massey4455
  • Datum prvog posta

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,645
Neznam da u tk. Ima neki majstor za claas,,od prvog dana sam sam rješavo probleme,, nekad iz prve,, a nekad i nakon par dana poslije mnogo prolivene krvi i znoja,, al sve ide u staž i iskustvo,,
A odakle si ti?????

ibelja

Novi član
Tu od
30 Stu 2024
Poruka
5
Ma radi ona ovako samo et malo kad se gleda sa strane smeta,aj probat cu i ja sta rijesit pa vidjet cemo dokle cu stici sa skidanjem. A tu sam okolina Srebrenika

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,645
Nije problem kad zapne,,tu sam da pomognem , može i na p.p.,,,kažeš da bi radio 1000 bala u sezoni,,, ja sam znao za jedan dan ispucati 1500 bala,,

ibelja

Novi član
Tu od
30 Stu 2024
Poruka
5
Najbolje je da vi meni ostavite svoj broj heh,necu ni 1000 al et mozda 700 max,to je samo malo sebi ne radim ja usluzno sa time nista nego slucajno dotjerao ovu balirku i tako da je dotjeram kad je vec kod mene

Najnoviji postovi

Na vrh