• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bla bla svaštara

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,057
ne čekaj male naznake, može i to biti prekasno...dovoljno je da pusti klicu prema dolje, a prema gore ne mora imati ništa, i to se smatra naklijano...i van s time...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,261
Ne vezalica...nego taj vez...to imas sa onim klamericama? To ti popusti sa trakom...kad dode malo vece opterecenje...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,863
Da. Klasične klamerice.

Za sada mi se čini poprilično čvrsto. Vidjet ćemo s vremenom. Vidiš da sam ih stavio poprilično 😂

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,853
Ja ju koristim u vinogradu godinama. Nikad problema, doduše nije sa temua,nego stocker

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
324
Cime prihraniti krastavce da ojačaju i dobiju lisnu masu. Imaju puno cvjetova i zametnutih plodova ali mi sama loza djeluje slabo za tu količinu

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
324
Koliko zalijevati krastavce, papriku, paradajz na otvorenom. Više nisam pametan. Sve i da zalijevam svaka tri sata, za sat je već suho, sprženo. Do sada sam svaki dan ali msm da ću početi svaki drugi 🤔

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,863
Kap na kap.

Ali moje mišljenje je da bez malča koji će na ovim temperaturama spriječiti isparavanje nema puno vajde od zalijevanja

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,261
Tako je...samo malc...i onda moze svaki drugi dan po ovoj temp...kad nije tako przilo dovoljno mi je bilo 2x na tjedan

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,192
Koliko zalijevati krastavce, papriku, paradajz na otvorenom. Više nisam pametan. Sve i da zalijevam svaka tri sata, za sat je već suho, sprženo. Do sada sam svaki dan ali msm da ću početi svaki drugi 🤔
Kolko uspiješ, bitno je zalijeti navečer ili u noći. Neki dan vidim jednog zaljeva po zvizdanu, naravno sa šlaufom......stvarno je nekima bolje da ništa ne rade, jer rade manju štetu

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,057
i zalijevanje navečer ima svojih mana...idealno bi bilo rano ujutro, ali tko će stići...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,261
ali kad su ovakve vrućine i sparine mislim da je ok zalijevanje navečer...mislim da je veći problem navečer kad ima rose..onda vlaga stvara veće probleme...sad baš i ne...ili?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,261
da, al kad je rosa i prži sunce kroz dan onda je sigurno veća mogućnost za bolesti...mislim da sad za bolesti nema baš uvjeta...evo kod mene jedan paradajz malo nešto gingav, ovo ostalo sve zdravo....

Najnoviji postovi

Na vrh