Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Pozdrav, zanima me gdje nabavljate sjeme boba, kakva je cijena, i jeli zahtjevan sto se tice uzgoja, zahtjeva li prskanja protiv bolesti, ako bi ga sijao u jesen sto najvise zahtjeva od npk gnojiva?
Osnovno 0:20:30 NPK, sjeme i proizvodnja za NutrisFarm d.o.o. Novi Senkovac, cijena se još ne zna za novu proizvodnu godinu. Da, prska se protiv bolesti, a uzgojno isti kao soja.
Blokiran je bio prije nekog vremena, to je istina, no pronašli su novog strateškog partnera koji je upumpao svjež kapital. Navodno je stari odustao, a oni su uzeli opremu za ekstrahiranje do sada nedostupnog proteina i tu je nastao problem s financijama.
Sve uredno isplaćeno za prošlu i ovu godinu u mom slučaju.
Prošle godine je ekonomski tim/glavni analitičar procijenio 3.000.000kn manje od potrebnog za isplatu kooperanata, a kako je isplata išla preko investitora, neki su dobili isplatu kasnije kako je novac dolazio.
To je ono što ja znam iz izvora samog Nutrisa i osobnog iskustva.