• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bojanje priključaka

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Naljepnice skineš s interneta napraviš veličinu koja ti treba i kupiš samoljepivi papir i isprintaš ga na printer fino u boji dvadeset minuta posla.

To s printanjem je smiješno, tak se igraju mala djeca, a uostalom to nikad ne izgleda ni približno kvalitetno, iziskuje trud i vrijeme a slab rezultat. Naljepnice su stvarno povoljne, laserski izrezane od folije koja ima 10g. garancije na odljepljivanje i izbjeljivanje itd.. može uzorak u bilokakvom digitalnom obliku itd..

Posljednje uređivanje:

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Evo mojih uradaka s farbanjem..

06042010055.jpg

29122009182.jpg

13092010063.jpg

13092010066.jpg

26072010018.jpg

26072010013.jpg

26072010016w.jpg

Posljednje uređivanje:

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Kakvim laserom se izreže? Otkud ti ta folija za naljepnice? Ja sam mislio da to mogu samo tiskare. Trebalo bi meni za tomo vinkovića napravit.

Nije problem, trebaš samo izreć želje, dimenzije, komade i to je to..

ntopic

Novi član
Tu od
17 Ožu 2011
Poruka
4
To s printanjem je smiješno, tak se igraju mala djeca, a uostalom to nikad ne izgleda ni približno kvalitetno, iziskuje trud i vrijeme a slab rezultat. Naljepnice su stvarno povoljne, laserski izrezane od folije koja ima 10g. garancije na odljepljivanje i izbjeljivanje itd.. može uzorak u bilokakvom digitalnom obliku itd..
koliko koštaju naljepnice (dvije bočne i prednja ) za tv-420

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
za zmaja netreba kad je ko novi

neznam kak da stavim sliku Fotografija-0070.jpg

SIJAĆICA PRIJE.jpg

SIJAÄŒICA POSLJE.jpg
sijacica je već bila oprana inace je do pola bila u zemlji

Posljednje uređivanje od moderatora:

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Malo je pretamna plava..ali inace ok..
A Zmaj je ko zmaj..ko da je lani dosel ispod čekiča

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Pozdrav majstori!
Jel zna netko sifru SIP ove crvene boje, planiram farbati rotokosu...

Najnoviji postovi

Na vrh